Bookstore

Martinus Thijs Hunnik strijdt 34 lange jaren voor eerherstel. Een strijd die eigenlijk al begon in zijn vroege jeugdjaren, wanneer hij op 15-jarige leeftijd al moet vechten voor zijn eigen levensonderhoud, door een geaardheid die in die tijd nog een absoluut taboe was. Doordat de realiteit als jonge prostitué voor hem niet te behappen is en hunkert naar geborgenheid en échte liefde, creëert Thijs zijn eigen fantasiewereld.

 

Na verloop van tijd gaan fantasie en werkelijkheid als een web door elkaar heen lopen en lijdt hij aan psychoses, waardoor hij onbedoeld en onbewust verdachte wordt in de 'Hilversumse Showbizzmoord'.

 

Als zijn 9 maanden oude dochtertje komt te overlijden, doet hij haar de belofte zijn naam te zuiveren. Na jaren vechten voor eerherstel, neemt hij contact op met advocaat Geert Jan Knoops, die zich samen met zijn team (Innocence Project) inzet voor zijn weg naar vrijheid!

 

Martinus Thijs Hunnik is nu 58 jaar. Zijn naam gezuiverd van alle blaam. De belofte aan zijn dochtertje heeft hij ingelost. Zijn vrijheid is een feit!

 

Autobiografie.  

 

In dit persoonlijk verhaal, geef ik mijn visie over de dood. Dat de dood nog steeds iets angstaanjagends is, probeer ik om te buigen naar iets dat daadwerkelijk bij het leven hoort...

 

Ik verhaal over de dood van mijn vader, moeder, echtgenoot en dierbare hond en de weg er naar toe en trek de vergelijking over de manier waaróp en wannéér iemand sterft.

 

Niemand kan zijn dierbaren missen!  Nóóit!!

 

Ondanks dat ik ze niet kon missen, zie ik de dood toch als een verlossing... van pijn... verdriet... verlies... Door ervaring wijzer, gun ik een ieder die klaar is met zijn of haar leven - jong of oud - die verlossing. Ieder mens zou mijn inziens, zeggenschap moeten hebben over zijn of haar leven en zijn of haar dood...

 

Hoe zwaar het verlies van dierbaren ook is, troost komt voort uit de wetenschap dat ze nog dicht bij me zijn...

 

Er is zóveel meer tussen hemel en aarde... troost... liefde... bescherming...

 

De dood is niet het einde... De dood is een nieuw begin...

 

Ik hoop dat dit boek een troost mag zijn voor hen die verloren...

 

 

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.