Kit's Spiritual Stones

Edelstenen zijn geen vervanging van medische zorg.  Raadpleeg bij klachten altijd een arts.

 

 

Echte Aardbeienkwarts met oogje.

Afmeting plusminus 1 tot 1,5 cm. breed en 1,5 tot 2 cm. hoog.

Vrouwelijkheid, bij geboorte, engelenenergie.

 

Aardbeienkwarts is een relatief zeldzame vorm van kwarts en is o.a. te vinden in Zuid Afrika en Kazachstan.

 

De Aardbeienkwarts bevordert op een gedegen manier (zelf)liefde, genieten van de kleine dingen en helpen je lichtvoetig, met humor en vreugde in het leven te staan.

Door deze eigenschappen kan het goed werken tegen innerlijke onrust en spanningen. 

Het brengt lichtheid en blijdschap en helpt je om jezelf niet te serieus te nemen.

Aardbeienkwarts versterkt door zijn opgewekte energie sterk de vitaliteit.

Het helpt je afgestemd te zijn op je spirituele doel en bevordert concentratie en het geheugen.

De energie van Aardbeienkwarts is zeer vrouwelijk en helpt je om krachtig te zijn door in je kwetsbaarheid te staan.

 

Doordat Aarbeienkwarts voelt als zacht, licht en liefdevol, kan deze steen goed resoneren bij kinderen.

Ook kan het een hulpmiddel zijn om kinderen tijdens het geboorteproces te beschermen voor alle trauma's die tijdens dit intense proces kunnen optreden. Zij kunnen verbonden blijven met 'thuis' tijdens de geboorte, waardoor het proces voor de baby met ontspanning en overgave kan plaatsvinden.

Hierdoor is deze steen ook heel goed te gebruiken tijdens rebirthing sessies.

Voor hoogsensitieve personen.

Deze Aardings Edelstenen Set is speciaal samengesteld om je op verschillende manieren en niveau's te verbinden met de aarde:

 

- De Jaspis steen versterkt je verbinding met de aarde en werkt stabiliserend op je energiesysteem.

 

- De Sneeuwvlok Obsidiaan helpt je om vanuit het denken te laten landen hier op aarde en om helderheid te brengen in alles wat je voelt, zodat je dat optimaal kunt inzetten in het Hier en Nu!

 

- Pyriet, een bekrachtigende, verstevigende steen die de energie  van manifestatie met zich meebrengt. Vergroot de wilskracht en geeft vertrouwen. Helpt je om je met de energie van de aarde te verbinden en die door je lichaam te laten stromen.

 

Deze set heeft een krachtige, centrerende werking, waardoor je optimaal kunt manifesteren op aarde. Ook heel goed als je wilt leren beter je grenzen aan te geven of als je 'je mannetje' moet staan. 

 

Pyriet : geel.

Rode Jaspis : rood.

Sneeuwvlok Obsidiaan : Zwart.

Amethist is een steen waaraan heel veel spirituele eigenschappen worden toegeschreven. Het kan beschouwt worden als een steen van spirituele bescherming en zuivering. Het kan helpen om slechte gewoonten te doorbreken. De combinatie met kwarts zorgt voor een versterking van de eigenschappen van Amethist.

 

Meditatie: Activeert het kruinchakra en is daarom een hulpmiddel bij meditatie. Het helpt je gedachten te kalmeren en naar een hogere staat van bewustzijn te gaan. Het kan je energieveld zuiveren van negatieve invloeden en zo bijdragen aan het opbouwen van een energieschild, een veld van spiritueel licht rondom het lichaam.

Het is een klassiek hulpmiddel bij meditatie, omdat het je helpt om makkelijker een meditatieve staat te bereiken. Ook helpt het je bewust in verbinding te blijven met het universum. De vibratie stimuleert het hogere denken in de hersenen en is een voor de hand liggende keuze bij het helpen ontwikkelen van helderziendheid, omdat het derde oog, kruinchakra en etherische chakra stimuleert.

De hoge frequentie van Amethist vormt een barrière tegen lagere energieën, waardoor het een waardevolle bescherming biedt als je je wilt openen voor intuïtieve en heldere vermogens. De energie van Amethist creëert een helder cocon van licht rondom je aura en een krachtig resonerend veld dat je helpt helder en geconcentreerd te blijven terwijl je je openstelt voor spirituele begeleiding en informatie.

 

In huis of ruimten: Het is een ideale steen om je fysieke omgeving mee te verbeteren, met name door clusters of geodes in een ruimte te plaatsen, creëer je het gevoel dat je bent omgeven en beschermd door een bel van licht. Daarom is Amethist eigenlijk voor iedereen aan te raden, van healers tot vrachtwagenchauf-feurs.

 

Op je lichaam: Door Amethist op je lichaam te dragen, houd je de innerlijke ruimte van het lichaam in een toestand van balans en welzijn.

 

Spirituele ontwikkeling: Zijn hoge, zachte energie maken dat Amethist thuishoort in de gereedschapskist van iedere lichtwerker.

Op spiritueel gebied is Amethist bevorderlijk voor meditatie en maakt verbondenheid en communicatie met je gidsen en engelen mogelijk. Je leert je over te geven aan jouw astrale flow en je leert je eigen spirituele kracht te zien als een heilig geschenk.

 

Doordat Amethist het hogere denken activeert, krijg je een dieper inzicht en meer begrip in de dynamiek en oorzaken van je levenservaringen. Door de grotere helderheid en evenwicht, helpt het je verslavingen en negatieve gewoonten te doorbreken. Amethist helpt je om beslissingen te nemen op basis van hogere leiding en spiritueel inzicht inplaats van emoties.

 

Amethist draagt de energie van de paars violette vlam van opgestegen meester St. Germain in zich, welke helpt om te zuiveren en karmische last los te laten.

 

Healings: Bij healings helpt het je de oorzaken van je ziekte of onbalans te begrijpen. Amethist stimuleert je verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit, door je te herinneren aan je relatie met het universum waarmee je samen creëert.

 

Chakra's: De steen opent en zuivert het derde oog en het kruinchakra en geeft zo de ontwikkeling van heldere vermogens en intuïtie een impuls.

 

Emoties: De steen kan helpen de basisoorzaken te onthullen achter gedrag. Denk hierbij aan gewoonten en emotionele patronen. Deze kunnen leiden tot onbalans en ziekte. Deze sterke bondgenoot helpt je om je eigen verantwoordelijkheid te accepteren als spiritueel wezen met een fysieke ervaring. 

Als je geneigd bent tot dissociatie of slachtofferrol, brengt de steen je in contact met je aangeboren kracht. De steen helpt je als je niet het gevoel hebt dat je thuis hoort op aarde of voortdurend hunkert naar een 'thuis' in andere werelden, systemen of dimensies.

 

Fysiek: Amethist wordt van oudsher gebruikt om verslavingsgedrag of vergelijkbare gedachtepatronen tegen te gaan. Het maakt de geest helder, zodat alcohol, drugs en andere vergelijkbare verslavende stoffen moeilijker vat op je krijgen.

 

Het is aan te raden Amethist met enige regelmaat te reinigen in water of een nachtje buiten te laten liggen om weer energetisch schoon te worden en op te laden.

 

Angeliet Hanger doorboord met zwart waxkoord.

 

Angeliet kan een anker vormen voor de energieën van je beschermengelen, gidsen en andere helpers uit de geestenwereld.

Het vormt een verbindingspunt, zodat je liefde, leiding en hulp kan ontvangen uit het mystieke domein.

Er wordt gezegd dat via deze steen voortdurend een serene en welwillende energie wordt uitgestraald om ons te helpen.

 

Afstemming en mediamieke gaven: Angeliet kan je helpen bij het ontwikkelen van deze gaven, zoals channeling, afstemming of helderziendheid, maar ook om spirituele leiding te ontvangen of met overleden mensen te communiceren.

Het stimuleert het keelchakra, 3e oog en de kruin op een heel vreedzame en rustige manier.

 

Verbinding engelenrijk: Angeliet heeft ook een sterke verbinding met het engelenrijk. Het maakt het leven lichter en vrediger in zware, emotionele tijden. Het helpt je zorgvuldig je woorden te kiezen en met mededogen te spreken. Het strijkt de aura glad rondom het keelgebied, waardoor disbalansen in je spreken verdwijnen en je weer met zachtheid en harmonie jezelf kunt uiten.

 

Spirituele werking: Angeliet kan je helpen je te openen voor de begeleiding van engelen en andere wezens uit de energiewereld. Bij meditatie kan het je stimuleren om in een mediatieve toestand te komen. Daarnaast zorgt het voor een zachte stimulans van het 3e oog en kruinchakra. Verder kan de steen je rust en evenwicht brengen op je keelchakra als dat uit balans of overactief is.

 

Emotionele werking: Angeliet ondersteunt je om duidelijk, evenwichtig en to the point te communiceren. Daarnaast werkt het kalmerend op je algehele energie. De steen is een goede ondersteuning wanneer diplomatie of intensieve samenwerking nodig is.

 

Fysieke werking: Angeliet kan ondersteunend werken op de functie van je skelet, zowel op het vitaal houden als bij herstel van b.v. botbreuken. Daarnaast kan het ondersteunen bij het regelen van de spijsvertering.

Aquamarijn brengt kalmte en verkoeling in allerlei omstandigheden, van b.v. opvliegers tot woede. Het kalmeert je op zo'n manier dat je niet in slaap valt. Het brengt n.l. een ontspannen, alerte staat van bewustzijn. Bij deze staat van bewustzijn ben je volledig gewaar van je eigen weten, wijsheid en gevoelens.

 

Het activeert het keelchakra waarbij het je helpt om jouw waarheid te communiceren. Daarnaast brengt Aquamarijn je in contact met je onderbewuste, de spirituele wereld en je diepste emoties.

 

Aquamarijn bij vrouwen: Vrouwen geeft Aquamarijn de moed en helderheid om hun innerlijke weten te uiten. Daarnaast verbetert het hun intuïtieve vermogens. De steen helpt je dus op pad naar communicatie met je innerlijke godin.

 

Aquamarijn bij mannen: Bij mannen verdrijft Aquamarijn emotionele verdoofdheid en zorgt ervoor dat ze gemakkelijker hun emoties kunnen uiten. Het kalmeert daarnaast frustratie en helpt je je driften te beheersen.

 

Aquamarijn is een steen die zowel mannen als vrouwen kracht geeft en vooral ook het besef dat kracht ook zacht kan zijn. Het heeft een krachtig zuiverend effect op het emotionele lichaam en is één van de beste stenen om communicatieproblemen te verhelpen.

 

Aquamarijn bij kinderen: Aquamarijn kan heel aantrekkelijk zijn voor kinderen en ze helpen zich meer te uiten. Vooral goed als kinderen verlegen zijn of moeite hebben zich uit te drukken.

 

Communicatie: Aquamarijn is een van de krachtigste stenen om het keelchakra schoon te maken en te activeren. Het stimuleert de energiestroom en communicatie van hart naar keel. Hierdoor helpt het je om je diepst gevoelde waarheid te uiten. 

Aquamarijn kan je helpen om spreekangst te overwinnen. Daarnaast kan het je ook goed ondersteunen bij lesgeven of het geven van presentaties. Ook verkoelt en verzacht de steen het emotionele lichaam en helpt je daardoor om duidelijk en zonder woede te spreken in moeilijke situaties.

 

Emoties loslaten en verwerken: Aquamarijn is de steen van het loslaten. Je leert jezelf te bevrijden van o.a. gehechtheid aan oude patronen, relaties en manieren van leven. De steen is erg geschikt om te werken aan verdriet. Het helpt je n.l. om de gehechtheid  aan het lichaam van een naaste volledig los te laten, terwijl je wel een positieve verbinding met de essentie van die ander behoudt.

De energie van Aquamarijn brengt voorzichtig, maar resoluut emotionele patronen naar boven die je mag verwerken. Je gaat zien waar je vasthoudt aan emoties, communicatiepatronen of gedachten, die je belemmeren om op je eigen flow mee te gaan. Je ontdekt b.v. waar je ego te sterk reageert, de rol van slachtoffer of agressor inneemt, passief-agressief gedrag vertoont, anderen manipuleert of jezelf kwelt. Door deze patronen te zien en te onderkennen kun je ze loslaten en je relaties naar een hogere frequentie brengen.

 

Evenwicht bij woede: Aquamarijn brengt evenwicht bij overmatige woede of angst. Daarnaast helpt het bij het opruimen van patronen die zijn veroorzaakt door emotioneel, fysiek of verbaal misbruik in het verleden. Het is daardoor een uitstekende steen voor kinderen die een traumatische situatie hebben ervaren. Vooral wanneer ze zich hebben gedissocieerd van hun emotionele lichaam of hun emoties op een agressieve manier uiten.

 

Ondersteuning bij verandering: Dankzij de diep reinigende werking van Aquamarijn, kun je overgangen en veranderingen snel doorlopen. Het is dus een uitstekende bondgenoot wanneer je in- en uitwendige bagage te zwaar is geworden, b.v. bij overspannenheid of burn-out.

 

Spirituele werking: Op spiritueel gebied activeert Aquamarijn het keelchakra, bevordert expressie van je eigen waarheid, kalmeert te vurige energie en stimuleert het begrip tussen uiteenlopende standpunten. Het ruimt stagnerende energie op en helpt de oude patronen los te laten.

 

Emotionele werking: Op emotioneel gebied stimuleert Aquamarijn je om je oude emotionele bagage en ego-rollen los te laten. Het brengt daarnaast woede en hysterie tot bedaren, vermindert wraakzuchtige gedachten en laat je zien waar je negatieve emotionele patronen in stand houdt. Het is ook nuttig bij de verwerking van verdriet.

 

Lichamelijke werking: Op lichamelijk gebied kan Aquamarijn werken als verkoelende steen en kan ook nuttig zijn bij keelpijn of keelontsteking en rust brengen bij allergische reacties.

 

 

GABBRO TROMMELSTEEN

€ 10,00

GABBRO TROMMELSTEEN

€ 10,00

Mooi groot formaat: 4-5 cm breed en 5-6 cm lang.

 

Gabbro is een mix van verschillende mineralen. Deze combinatie zorgt voor een weldadige mix die goed kan aansluiten bij mensen die actief werken aan hun spirituele ontwikkeling.

 

Gabbro verhoogt de frequentie van je energieveld en balanceert tegelijkertijd de chakra's en het meridianenstelsel. 

Gabbro werkt hierbij op een geleidelijke manier, waardoor dit proces harmonieus verloopt.

 

Visionair: Gabbro verlicht het derde oog, waardoor je makkelijker in een visionaire staat kunt komen. De steen kan goed helpen bij een sjamanentocht, omdat het 't bewust ervaren van een andere wereld bevorderd. Gabbro is ook een fijne steen als je hulp of advies  uit de geestenwereld wilt ontvangen.

 

Aarding en groei: Gabbro is één van de weinige stenen die evenwicht brengt in de polariteit van aarde en wind, het fysieke en spirituele, licht en donker. De energie van Gabbro is sterk aardend en helpt je om verbinding te maken met het heilige hart van de aarde en het aardse magnetische veld. De energie van Gabbro reguleert je auraveld tegen te snelle verruiming en is dus ideaal voor mensen die snel willen groeien. Ook helpt Gabbro je om de intuïtieve informatie die je ontvangt, bewuster en helderder waar te nemen.

 

Emotionele werking: Op emotioneel niveau werkt Gabbro aardend en verkwikkend en zorgt dat je je sterker aanwezig voelt in je leven. Het kan je helpen je emotionele lichaam te beschermen. Het is een nuttige steen voor gevoelige mensen die snel uit balans raken door emoties van anderen. Het kan extreem emotioneel gedrag verminderen doordat het 't emotionele veld glad strijkt.

 

Lichamelijke werking: Op lichamelijk vlak kan Gabbro bijdragen aan het reguleren van de hartslag en het algeheel functioneren van het hart- en vaatstelsel.

De Amazoniet Hanger wordt geleverd met zwart waxkoord.

 

Amazoniet wordt ook wel de edelsteen van harmonie genoemd. Het stimuleert harmonie in jezelf en met anderen. Het is een edelsteen die de waarheid spreken stimuleert en helpt vrede te stichten. De steen helpt je helder en duidelijk je gedachten en gevoelens over te brengen. Daarnaast laat het je mededogen ontwaken door je hartchakra te stimuleren.

 

Mediteren met Amazoniet: Het maakt je bewuster. Het helpt je meer informatie te verwerken en op te pikken van het 'zelf' tijdens de meditatie. Het kan je ook de kracht geven om dromen en verlangens zichtbaar te maken. Het vergroot je intenties, zeker als je ze vanuit je hart uitspreekt.

 

Werking op de chakra's: Amazoniet geeft het hartchakra en keelchakra een geweldige stimulans. De energie van de steen  is de energie van persoonlijke waarheid, zodat je je hart kunt laten spreken in de communicatie met anderen. De steen opent en zuivert het keelchakra, wanneer je uit angst voor conflicten of confrontaties je gedachten en gevoelens voor je houdt. Erg geschikt dus als je conflicten moet oplossen of je eigen waarheid doeltreffend moet neerzetten.

 

Verbinden met je waarheid en helderheid: Amazoniet kan nuttig zijn als je verbinding met je eigen waarheid niet sterk is. Als je niet weet wat je wilt of voelt, kan het je daar helderheid in geven. Als je niet goed weet wat je te bieden hebt aan de wereld, dan wijst de steen je op je gaven en kennis.

 

Grenzen stellen: Amazoniet is een sterke bondgenoot als je problemen hebt bij het stellen van grenzen. Doordat je je eigen waarheid leert zien en overbrengen, kun je bepalen wat je wel en niet wilt ervaren. Ook bij angst voor conflicten en confrontaties kan de steen je helpen om grenzen te stellen. Grenzen op zowel fysiek, energetisch en emotioneel vlak. Het helpt je om je woorden in daden om te zetten en je daden gelijk te stellen met je woorden. De steen leert je wat integriteit en waarheid zijn. Het is een prima steen wanneer je je druk maakt over de mening of oordelen van anderen, omdat het je verbindt met je eigen waarheid.

 

Spirituele werking: Je kunt de steen gebruiken om hogere waarheden en kennis te communiceren. Het is de edelsteen der waarheid.

 

Emotionele werking: Op emotioneel gebied leert het je de juiste grenzen te stellen, zowel voor jezelf als in relatie tot anderen. Het helpt je meer in lijn te staan met jouw waarheid. Helpt je bij het vergaren van zelfkennis en jouw kernwaarden.

 

Lichamelijke werking: De steen ondersteunt bij lichamelijk herstel van allerlei aandoeningen. Het stimuleert heling op celniveau en is bijzonder geschikt bij artritis, bij haaruitval en bij broze nagels. Het kan de schildklier en nieren in balans brengen, vooral wanneer deze klieren worden overbelast door stress of onderdrukking van emoties.

Elke Agaat Geode is uniek in tekening en kleurstelling.

Inclusief touwtje of lederen koord.

 

Agaat is de verzamelnaam voor allerlei soorten Chalcedoon met kleurbanden. Chalcedoon is een mineraal uit de kwartsgroep.

 

- Focus en doelgerichtheid: De steen helpt je daadkrachtig en doelgericht te zijn. Het stimuleert de creativiteit en nodigt je uit je eigen vrijheid te ontdekken en in te nemen.

 

- Standvastig zijn en beschermt: Agaat brengt je in verbinding met de aarde, daardoor helpt het je standvastig te blijven in het leven en verleidingen makkelijker te weerstaan. Het zorgt voor evenwicht en werkt beschermend tegen invloeden van buitenaf. Bijvoorbeeld ter ondersteuning bij het stoppen van verslavingen.

 

- Inzicht in jezelf: De steen versterkt je gevoel van eigenwaarde en je waardering voor je lichaam. Ook maakt het je opmerkzaam voor je eigen psychische toestand en die van anderen. Hierdoor kan het heilzaam zijn bij depressies.

 

- Geborgenheid kinderen: Tijdens je zwangerschap geeft het je groeiende kind geborgenheid en bescherming, zodat het zich op de best mogelijke manier kan ontwikkelen. Zowel fysiek als geestelijk.

 

- Zwangerschap: Voor het versterken van de voortplantingsorga-  nen. Een goede steen voor zwangere vrouwen, omdat het 't groeiende leven beschermt en je vertrouwen geeft in de natuurlijke processen.

 

- Helder denken: Agaat versterkt je rationele denken, dat je gebruikt om problemen en hun oorzaken te analyseren. Het helpt je eenvoudige oplossingen te vinden en ze op een rustige manier uit te voeren. Daarnaast helpt het je op hoofdzaken te focussen en minder afgeleid te raken.

 

- Mediteren: Omringt door deze stenen kan een zeer krachtige ervaring zijn door de helderheid die ze brengen.

 

In Geodevorm is Agaat vaak gecombineerd met Bergkristal. Hierdoor reinigt het de energie in de ruimte en nodigt het uit tot ontspannen. Inwendige spanning vermindert. Geeft positieve stemming en helpt de energie 'schoon' te houden.

 

Spirituele werking: Agaat ondersteunt het zoeken naar innerlijke rust en eenheidsbewustzijn. Het bevordert een rustige kijk op het leven en helpt je om zaken op een geconcentreerde en positieve manier af te handelen. Agaat stimuleert een bewuste verwerking van levenservaringen en leidt daardoor tot spirituele volwassenheid en groei, innerlijke stabiliteit en een gezond besef van de werkelijkheid.

 

Emotionele werking: Agaat biedt bescherming, zekerheid en veiligheid, doordat het helpt inwendige spanningen op te lossen. Ook geeft het je een betere weerstand tegen invloeden van buitenaf.

Agaten met Bergkristal in de kern, stimuleren de werking van je geheugen, zowel het actuele als wanneer je terug wilt gaan naar herinneringen aan vorige levens.

 

Lichamelijke werking: Agaat balanceert de energie in je aura en energielichaam. Het harmoniseert en stabiliseert de gezondheid.

Het stimuleert regeneratie en groei en is daardoor zowel voor moeder als kind de zwangerschapssteen. 

Prachtige Ametrien hanger met zwart waxkoord, ongeveer 3 cm hoog en 2 cm breed. Zoals bij elke edelsteen is de vorm en tekening uniek.

 

Ametrien is een combinatie van Amethist (paars) en Citrien (geel).

De harmonieuze samenwerking van deze twee mineralen, zorgt voor een bijzondere fijne energie.

 

Ametrien is een steen van de elementen wind en vuur, waarin de stimulerende energie van de wind gepaard gaat met de creatieve energie van het vuur. Ametrien combineert de helderheid van Amethist, met de stimulerende en zuiverende invloed van Citrien.

Deze twee krachtige energieën samen, ontwikkelen je vermogen om te handelen naar je spirituele leiding en om je angsten te overwinnen.

 

Handelen vanuit je hogere leiding: Het Amethist van Ametrien verbind je met het spirituele rijk, waar je begeleiding krijgt van gidsen, engelen en je hogere zelf. Als deze verbinding eenmaal gelegd is, dan stemt het Ametrien je wilscentrum af op je derde oog en kruinchakra. Het helpt je duidelijk en slagvaardig te handelen op basis van hogere leiding en in overeenstemming met het universum.

Het helpt ook om blokkades of weerstand tegen actie of verandering op te ruimen, zodat je een meer spirituele realiteit creëert.

 

Helpt bij besluiteloosheid: Het helpt je bij besluiteloosheid of het niet tot daden komen, omdat je bang bent de verkeerde keuze te maken. Ook zinvol als je zaken op de langere baan schuift. Ametrien ondersteunt pogingen om je angst voor succes te overwinnen en patronen van zelf-sabotage te doorbreken. Het helpt je noodzakelijke veranderingen door te voeren om je leven meer af te stemmen op het universum en hogere frequenties in elk aspect van je leven.

Concentratie: De energie van Ametrien is zinvol om alert en geconcentreerd te blijven tijdens het leren of studeren. Ook als je je mentaal verward of traag voelt is de steen goed te gebruiken.

 

Spirituele werking: Ametrien brengt je in contact met het 'hogere' zodat je daar naar kunt handelen en je realiteit kunt veranderen. Het helpt je naar geïnspireerde ideeën en het ontvangen van informatie.

 

Emotionele werking Ametrien: Het helpt je angst voor handelen of vorderingen te overwinnen. Je leert te stoppen met zelfsabotage en uitstelgedrag. Het is een uitstekende steen als je je makkelijk door anderen laat ompraten. Het helpt je een sterk gevoel voor eigen kracht en mogelijkheden te ontwikkelen.

 

Lichamelijke werking: Ametrien stimuleert de hersenen, helpt bij leren en creatief oplossen van problemen. Helpt om informatie beter te onthouden.

APOFYLIET HANGER

€ 17,95

APOFYLIET HANGER

€ 17,95

Heldere Apofyliet is een uitstekende steen om je af te stemmen op de hoogfrequente energie van het engelenrijk en andere hoogfrequente domeinen. Door deze eigenschappen is het een uitstekende steen als je gevoelig bent.

De meest optimale weg om te werken met heldere Apofyliet, is door middel van meditatie. Je kunt hierbij in visualisatie het kristal binnengaan en via de inwendige structuren van de steen allerlei innerlijke ervaringen opdoen.

Apofyliet in je omgeving creëert een atmosfeer van zuiverheid en spirituele aanwezigheid. Die atmosfeer is heel fijn om in je energieveld te hebben. Zeker voor hoogsensitieve mensen.

 

Verbinding met engelen en gidsen: Door de verbinding met het engelenrijk die heldere Apofyliet geeft, kun je de aanwezigheid van engelen vaak veel beter voelen en kun je makkelijker samenwerken met de engelenenergie. Daarnaast is heldere Apofyliet een mooi instrument om je innerlijke zicht en helderziendheid te ontwikkelen. Het kan je bijvoorbeeld helpen om makkelijker contact te maken met gidsen en hogere leiding te ontvangen. Ook helpt de steen je om het hoogste licht in een omgeving of situatie op te roepen en is heel geschikt als je healings geeft.

 

Invloed op je energiesysteem: Helder Apofyliet is een puur meditatieve steen met sterke werking op je energetische en mentale lichaam. Daarentegen heeft het een kleinere invloed op fysiek niveau. Het voorziet je namelijk van hoogfrequente energie en geeft je helder inzicht in je spirituele lessen en spirituele informatie. Deze steen is daarom prima te gebruiken tijdens healings, wanneer spiritueel inzicht noodzakelijk is om een fysieke onbalans te herstellen.

Helder Apofyliet biedt ook nieuw zicht wanneer je ontmoedigd bent in je spirituele groei en een extra dosis licht nodig hebt om de volgende stap te zetten.

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.