Onzichtbaar! Maar het ís er wel degelijk!

Gepubliceerd op 26 januari 2023 om 20:34

Wind is onzichtbaar;  verplaatsing van lucht die je kan vóelen, maar niet vastpakken. Warmte en kou kan je vóelen, maar niet vastpakken.  Een atoom is het begin van elke vorm, maar je kan het niet zíen.

Tóch zijn deze onaantastbare fenomenen normaal voor ons.  Het heeft een naam én is een zelfstandig naamwoord en wordt dagelijks gebruikt.  Daarom worden zij door iedereen geaccepteerd.

Wáárom is het dan voor velen onaanvaardbaar dat er overal energieën om ons heen zijn?  Einstein had het al over atomen;  niet zichtbaar, maar de basis voor de grote massa.

Je voelt het waarschijnlijk al aankomen waar ik naar toe wil...  Al die energie die wáár dan ook aanwezig is, hier op aarde, maar ook daarbuiten.  Ook al líjkt iets een leegte, het is altijd gevuld met energie.

Een mooie quote van Einstein was danook:  Niets mooier dan de ontmoeting met het mysterieuze.  Dat is de bron van álle kennis.

Ik wéét dat ik hiermee tegen vele dichte deurtjes aantrap, maar ik kán het niet laten.  Waarom niet?  Omdat ik zó graag zou willen dat iederéén er zich bewust van was, dat deze bron er ook ís voor iedereen!  En iederéén kan zich er ook bewust van wórden, als je bereid bent het ego los te laten en te leven vanuit je eigen bron.

Het valt ook niet mee om in deze materialistische wereld je eigen authenticiteit trouw te blijven, met alle luxe om je heen die met geld te koop is.  En dát is nou net de valkuil waar iedereen mee te maken krijgt.  We zijn hier állemaal om deze lessen te leren.  Je wordt allemaal geboren met een innerlijke wijsheid vanuit de kosmos.  De pure onschuld van een kind zorgt er áltijd voor de positieve, speelse kant te volgen die hen blij en gelukkig maakt.  Dat is de ware authenticiteit van een mens.  

Wordt dit kind beïnvloed door ouders die alleen geobsedeerd zijn door geld, grote kans dat het kind het overneemt.  Gebruiken de ouders scheldwoorden of maken ze veel ruzie, grote kans dat het kind er door beïnvloed wordt.  Het kan twee kanten op: óf ze verstoppen hun 'gevoel' van onveiligheid, waar ze op latere leeftijd de gevolgen van ondervinden óf ze krijgen een grote mond, omdat ze niet anders gewend zijn en denken dat ze daarmee later altijd een grote voorsprong hebben op een ander.  Stelen ouders, grote kans dat het kind dat ook gaat doen.  Alles valt en staat met de gevoelswaarde waarin ze leven.  In het gezin, op school en in de maatschappij.

Het 'allesomvattende geluk' dat voor geld te koop is.  Maar er zijn ontelbare mogelijkheden wat voor rol geld in jóuw leven kan spelen.

 

-  Ben je tevreden met een eenvoudig bestaan?

-  Je wilt méér dan een eenvoudig leven en bent bereid daar hard voor te werken.

-  Je wilt véél meer dan een eenvoudig bestaan en níet bereid daar hard voor te werken.

-  Voor jou betekent geld macht!

Voordat je verder leest, vraag jezelf dan eerst af tot welke categorie jíj je aangetrokken voelt...

 

Ben je tevreden met een eenvoudig bestaan:

En met een eenvoudig bestaan bedoel ik niet dat je kistjes als stoelen hebt en er geen warm water uit je kraan komt.  Nee, verre van dat.  Een eenvoudig bestaan heb je door hard werken zelf opgebouwd.  Je hebt in feite alles wat je nodig hebt.  Misschien kinderen en/of een huisdier.  Maar je geníet van wat je hebt.  Wat je zélf hebt opgebouwd.

Hoe kómt het toch dat er mensen zijn die genoegen nemen en blij zijn met wat ze hebben?  En niet verlangen naar meer, meer, meer, terwijl anderen zich blijven verrijken?

Ten eerste omdat ze niet naar anderen kijken wat zíj hebben!  Niet jáloers zijn op anderen om wat zíj hebben.  Een eenvoudig bestaan bouw je op door dicht bij jezelf te blijven en wat je vanuit jóuw innerlijk verlangt.  Dat ís niet die grote auto van de buren.  Die van jou rijdt óók!  Brengt je óók van A naar B.  

Nee, dat is dat gevoel dat je diep vanbinnen ervaart.  Dat gevoel van warmte en genegenheid.  Dat gevoel van dankbaarheid en tevredenheid.  Dat gevoel dat je ervaart als je ergens intens van geniet.  Van muziek, van die sterrenhemel, van de wind die om je huis fluit, terwijl je lekker warm bij de kachel zit, jezelf gewikkeld in een deken.  Dat gevoel van verwondering voor dat kleine vogeltje dat in je vensterbank zingt.  Dat intens blije gevoel als je 's morgens opstaat en het zonnetje schijnt.  Het gevoel dat je de wereld wilt omarmen. Verlies dit nooit uit het oog!

Dát zijn de prikkels die je innerlijk nodig hebt, waardoor je openstaat voor de rest van de energieën om je heen.  Waardoor je intuïtie open gaat staan en daardoor in contact komt met alle wijsheid die onzichtbaar om je heen is.  Waardoor je sneller ingevingen vanuit de kosmos opvangt.  Ideeën, antwoorden, waarschuwingen, maar ook signalen van dierbaren aan gene zijde. 

Je kunt in je leven nog zóveel gestudeerd hebben, maar dat blijft allemaal bij féiten.  Einstein liet zich beïnvloeden door de energieën om zich heen en daarom werd hij de genie die na zijn dood zijn vingerafdrukken achterliet hier op aarde.  Uitvindingen komen niet uit onze hersenen, maar worden opgevangen door intelligenties uit de kosmos.  Samen met een goed stel hersenen kom je tot geniale oplossingen en uitvindingen.

Plús door bij jezelf en je aangeboren bron te blijven, schud je kritiek, rotopmerkingen en weerstand van anderen makkelijker van je af, zonder arrogantie.  Hoe kan dat?  Omdat je vertrouwt op jezelf en je intuïtie en je verbinding met de kosmos.

 

Je wilt méér dan een eenvoudig leven en bent bereid daar hard voor te werken:

Niets mis mee.  Als dat is wat jíj wilt gá daar dan voor, maar er is nog nooit iemand bijzonder rijk geworden van alleen hard werken...

De angel hierbij is dat je alleen leeft voor het materiële.  Al die uren hard werken voor extra vakanties, veranderingen van interieur, nieuwe auto, maakt niet uit waar je zo hard voor werkt, zullen na verloop van tijd jóuw kostbare energie opslokken, waardoor niet alleen je fysieke, maar ook je geestelijke gezondheid schade oplopen.

Het probleem van hard werken en het wennen aan geld dat daaruit voortvloeit, zorgt altijd voor een levenspatroon dat daaraan wordt aangepast.  Je kunt het je niet meer permitteren om minder uren te maken, omdat je leefomstandigheden dat niet meer toelaten, met als gevolg het saboteren van je gezondheid.

Ben je na al die lange en zware dagen dan eindelijk toe aan die welverdiende vakantie, heb je grote kans dat die passief zal verlopen omdat je eigenlijk uitgeput bent.  Niks genieten, je realiseert je dat je die tijd volledig nodig hebt om bij te komen, wat door partner en kids niet in dank zal worden afgenomen.  

In dit soort situaties gebeurt het meer dan eens dat partners ongewild en onbewust uit elkaar groeien.  

Dan ineens ga je met pensioen en kom je tot het besef.  Je kijkt met spijt achterom dat je niet meer genoten hebt.  Je éigenlijk niet hebt gelééfd.  Op een leeftijd dat je bij lange na, niet meer de energie hebt van vroeger.  Je voelt je alleen in je besef dat je je hele leven slaaf bent geweest van geld.  Geld dat je, als het je tijd is, niet mee kan nemen en qua innerlijk gevoel zó arm bent, dat je ónbewust de reis naar het hierna zult maken.

Het hierna ook niet kunnen vinden, omdat je energie aan de aarde gebonden zal blijven. Omdat je niet meer ként dan het aardse.  Je zal je gaan realiseren dat alles op aarde dat je achterlaat, hetzelfde zal blijven.  Alleen jíj zal zonder je lichaam daar niets meer aan hebben...

Wees je alsjeblieft bewust van je eigen gevoel, waardoor je verbinding kunt maken met de kosmos.  Vergeet niet te genieten en je dierbaren met jou!  En als je dan óók nog iets voor anderen kunt betekenen, zal je later nergens spijt van hebben en je weg voort kunnen zetten in de kosmos, bewúst om te groeien naar een nieuwe incarnatie.  Net zo lang tot je deze lessen hebt geleerd.

Dat klinkt misschien beangstigend, maar bij alles wat je innerlijk aan positieve wijsheid vergaart, hoe gelukkiger je zult zijn.

Je wilt véél meer dan een eenvoudig bestaan en níet bereid daar hard voor te werken:

Tja, do I have to say more?  Maar ik doe het wel...  Als je één van de gelukkigen bent om de loterij te winnen, dan mag je van mazzel spreken.  Geluk is een ander verhaal.  Het ligt er maar net aan wat je met al dat geld gaat doen.  Is het alleen om jezelf te verheerlijken, dan zal je er echt op den duur niet gelukkig van worden.  Vaak gebeurt het dat er gedacht wordt dat het niet op kan.  Juist bij díe gedachten ben je het zo kwijt.  Gebruik je het wijs, dan kan je de rest van je leven er profijt van hebben, door te investeren en aan de toekomst te denken.  

Wat sowieso altijd van een hogere gevoelswaarde getuigt, is het helpen van anderen, en de dankbaarheid als een blij gevoel voor jezelf ervaren.  Dit is een manier om je medemens of dier uit de ellende te helpen.  Voel je dan zelf dankbaarheid dat je dit hebt kunnen doen, dan ben je verbonden met je hogere zelf en daarmee met de kosmos.

De andere kant van de medaille is de gigantische tegenhanger van mensen die het makkelijk willen hebben in het leven, over de rug van anderen.  Fraude, stelen, je verrijken met eigendommen van anderen waar diegenen zelf hard voor moeten werken.  Als je het hart niet op de goede plaats hebt en dus niet leeft via je gevoel, zal het ego alleen maar groeien.  Een ego, dat zich steeds verder in deze leefstijl ontwikkelt en steeds verder van zijn/haar gevoel af komt te staan.  Daarbij komt het zover dat door alleen voor het materiële te leven, het gevoel compleet naar de achtergrond verdwijnt en er gewetenloosheid voor in de plaats komt.  De rest van het levenspad valt te raden.

Toch kunnen deze mensen er altijd voor kiezen om hun leven om te gooien.  Het grote probleem is alleen, dat ze zo vast zitten in hun ego, dat ze daar hulp bij nodig hebben. Het vervelende is, dat ze dat niet snel zullen toegeven dat ze die nodig hebben.  

 

Voor jou betekent geld macht:

Veel geld hebben door óf heel slim van jongs af aan met zakelijk 'instinct' (ik zet instinct bewust tussen aanhalingstekens, omdat je dan compleet met je hogere zelf in verbinding staat) een bloeiende business op te bouwen óf door te breken in de politiek, media óf illegaal geld.

Het eerste is niets mis mee, míts je menselijk blijft én jezelf!  Helaas is het meestal of/of.  Óf geld, óf gevoel.  Alleen met geld en bezit bezig zijn zorgt er onbewust al voor dat je alleen maar met het materiële bezig bent en daardoor de rest makkelijk vergeet.

Door te belanden in de politiek kán je niet bij je gevoel blijven. Ook al zóu je dat willen.  Het is niet dat iemand er zonder gevoel instapt, maar door de strijd met zoveel uiteenlopende principes en ideeën, zal dat automatisch gebeuren.  Zéker als je tot een verkozen partij gaat behoren, zal het ego groeien.  Het gegeven dat je deel uitmaakt van een groep die zeggenschap heeft over de bevolking, zorgt ervoor dat je je bóven anderen geplaatst voelt.

Voor míjn gevoel is het nót done, om boven een ander te willen staan.  Zéker in de tegenwoordige tijd lijkt de macht met rasse schreden toe te nemen.  De bevolkingsgroep waarover geregeerd moet worden, heeft niets meer te zeggen, óndanks verkiezingen.  Deze bevolkingsgroep wordt steeds verder onderdrukt.  Als je de macht hebt om mensen te manipuleren, in een keurslijf te stoppen, ze te straffen bij een overtreding van één van de ontelbare regels en wetten, waarvan ze de macht hebben ze op te leggen, boeren van de landkaart te vegen, buitenlanders voorrang te geven, een media die over de rug van anderen hun programma of verhaal kunnen manifesteren en dan mensen die in opstand komen door middel van demonstraties in elkaar knuppelen, is een machtspositie gebruiken tegen een authentieke, onderdrukte bevolking.

Een rijkdom verkregen uit het illegale circuit, is de laagste vorm van ego.  Doordat gedacht wordt dat ze heel slim bezig zijn en op grote voet kunnen leven, zijn vóórdat ze hieraan begonnen álle innerlijke gevoelens uitgeschakeld.  Er is alleen nog maar hebberigheid op een heel laag niveau.  Mededogen, geweten, het gevoel van 'ik zou hier óók niet de dupe van willen zijn', schuldgevoel, normen en waarden, álles is verloren gegaan door de obsessie naar geld.  

 

Wélk gedrag het ook zijn mag, de ego zorgt ervoor dat je de verbinding met je eigen 'ik' verliest, waardoor je niet meer verbonden bent met je eigen bron (intuïtie) en daarmee de kosmos.

De kosmos waarmee je altijd verbonden blijft, met z'n intelligente, onzichtbare bevolking, vele malen groter dan de mensheid en vele malen wijzer en intelligenter. 

Zorg er voor dat je met je eigen bron verbonden blijft, die vele malen krachtiger is dan het ego.  Door trouw te blijven aan jezelf, sta je open voor alle wijsheden, antwoorden, boodschappen en ingevingen, die de kosmos je geeft als je erom vraagt.

Signalen kunnen in allerlei vormen tot je komen, als je er op let.  Het kan in de vorm van herhalende getallen, een plotseling besef, een 'toevallige' ontmoeting, in een droom, een tekst van een lied, in een film of iets dat je leest, dat ineens een oplossing brengt.  Er zijn tal van mogelijkheden waar ik in een ander artikel wat uitgebreider op in ga.

Volg je eigen gevoel en de ingevingen 

vanuit de kosmos.

Alleen zó ben je verbonden met de

'onzichtbare wijsheid'

die je leidt naar jóuw bestemming,

tevredenheid, geluk en innerlijke kracht!

Liefs Kitty,

Kit's Coaching & Clues.

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.