Corona: Er klopt iets niet...

Gepubliceerd op 23 april 2020 om 15:17

 

Elke dag ben ik bevoorrecht mensen te helpen en te begeleiden met behulp van mijn heldervoelendheid. Ik wil niet zeggen dat dat altijd even makkelijk is, maar wel heel veel voldoening geeft. Ik kan mensen helpen met relatieproblemen, mensen die vast zitten op hun weg, advies geven op het gebied van gezondheid, mensen die niet lekker in hun vel zitten, mensen die worstelen met verlies enz. enz.

Er zijn momenten dat ik voel dat er iets is, wat ik op dat moment niet kan benoemen. Maar ik vóel het. Een onbehaaglijk gevoel dat me niet loslaat tot ik plotseling tot een inzicht kom en het op z'n plaats valt.

Zo ook met het Corona-virus. Toen ik er voor het eerst van hoorde, dacht ik totaal niet aan de ziekte zelf. Eigenlijk nog steeds niet, terwijl het iets is wat zéker niet onderschat moet worden. Meerdere keren per dag kwam het bij me binnen. Een gevoel dat me benauwde. Er ís iets mee, dacht ik steeds. Ook liet ik het elke keer weer los.

Aangezien het ontaard is in een ware crisis, kan niemand er meer omheen. Ook weet nog niemand hoever de gevolgen zullen strekken en weet niemand wanneer het ophoudt. De extreme maatregelen die inmiddels zijn genomen,  staat de economische en sociale wereld, het water tot aan de lippen en schijnt er voor het gros geen ontkomen meer aan. Niet ziek, maar wel failliet...

Elk bericht dat ik er over hoor, doet mij onbewust een stap achteruit zetten. Niet uit angst voor de ziekte, maar het gevoel van onderdrukking, machteloosheid en... ja, verontwaardiging bekruipt me. Settelt zich in mij. Langzamerhand begon ik steeds meer inzichten te krijgen. Tegenstrijdigheden. Maar nog steeds niet het gevoel van: ooo... wácht eens even...

Ook voel ik altijd heel diep van binnen dat ik langzamerhand de weg gewezen wordt bij het vinden van antwoorden. Antwoorden die ik niet zoek, maar plotseling door een ingeving vind. Dat ik zonder er bij stil te staan op een site terecht kom met informatie dat aansluit op mijn gevoel.

Het gevoel verbazing is voor mij ook totaal niet meer aan de orde. Uit ervaring weet ik dat ik ooit antwoorden vind. In welke vorm dan ook. Ik stuitte tussen mijn gesprekken door op een blog van Kimberley Kooijman  van de Spirituele Praktijk Sananda. De drang om deze informatie te delen voelt groot. Aangezien ik iedereen graag in z'n waarde laat, blijft het voor iedereen vrijblijvend om te lezen.

 

Zij noemt het een ondersteunende update over het Corono-virus:

Eerst brengt ze hulde aan de lichtwerkers, zoals ikzelf en velen met mij. Over de transformatie die we doormaken naar de 5e dimensie, waar ik in een ander blog nader op in zal gaan.

De boodschap die ze nu brengt is dat lichtwerkers ook aan de schaduwkant werken en op de minder leuke kant van gebeurtenissen. Ze zegt: It's a dirty job.

Corona: Is er écht een virus?   (Update van 18 maart 2020)

Het antwoord is:  JA.  Er is écht een virus. In China en Italië is het momenteel het ergst, maar naar verwachting zullen Spanje en Amerika snel volgen. De situatie in Italië is een horror. Er overlijden mensen op straat omdat ze te laat worden geholpen en de ziekenhuizen overvol zijn.

Er is veel te laconiek mee omgegaan met het virus aldaar, dus het aantal besmettingen greep snel om zich heen.

 

De eerste gevallen in Nederland:

Het gaat er nog niet zo heftig aan toe als in bijvoorbeeld Italië, maar dat neemt niet weg dat het er niet is. Dat er geen gevaar is. Het duurt ongeveer 5 dagen voordat het virus erge vormen aanneemt en Italië loopt ongeveer 3 weken voor op de situatie bij ons. Wij lachen het weg omdat we er weinig van zien, maar hier zal het uiteindelijk ook zichtbaar gaan worden.

 

Corona Conspiracies / Verborgen agenda's:

Er zijn zeer veel ontwikkelingen gaande momenteel en achter de schermen gebeurt er nog veel meer. Kimberley Kooijman geeft aan ons graag te willen informeren, maar twijfelde, aangezien sommigen zullen denken of vinden dat het vergezocht is. Maar, nogmaals, iemand moet het doen, daar de meesten het nogal zweverig brengen alsof we nu prachtige tijden tegemoet gaan...  We gaan echt een behoorlijke heftige tijd tegemoet! En daar moeten we ons voor opmaken!

Achter de schermen zijn grote machten met elkaar in gevecht. Het is als een groot levensecht monopolyspel. De elite strijdt momenteel tegen de 'nieuwkomer'  en er schijnt een massa arrestatie te zijn van bekende mensen, politici, bankiers, koningen en koninginnen. Of dit allemaal werkelijk gaande is zal de komende tijd duidelijker gaan worden. Ook wie er allemaal tegen wie strijdt.

Let maar eens op al die celebrities en premiers / politici die nu ineens allemaal het virus hebben of verschijnselen hebben. Opvallend toch?

Wat een feit is, dat we een script volgen dat momenteel wordt uitgerold. In 1720 was er de Plaag die voor 100.000'den doden zorgde, in 1820 was er een Cholera-uitbraak, in 1920 zorgde de Spaanse griep voor 500 miljoen zieken en 100 miljoen doden en nu, precies 100 jaar later, hoe toevallig, is er Corona...

Het Corona-virus is bewust ingezet tegen het volk. Het is er ook bewust om voor dood en verderf te zorgen, maar het is er ook voor afleiding en dat is wel te merken, want je hoort niets anders dan Corona.

 

Moeten we ons zorgen maken?

Corona is een hele zware griepvariant. Het zal mensen grijpen of vat krijgen op mensen die al zwakker zijn. Mensen met een lage frequentie (3D bewustzijn), mensen met een slechte mindset (doemdenken/angstdenken/pessimistisch/depressief), mensen die al een slechte gezondheid hebben. Oudere mensen zijn vatbaarder. Maar oude mensen die gelukkig zijn en gezond eten, zullen minder grote kans maken om ziek te worden.

We worden richting het 5D bewustzijn gepusht.

Hier in Nederland zullen relatief weinig doden vallen, in tegenstelling tot Amerika, waar het leed echt niet te overzien zal zijn (https://www.deagel.com/country/forecast.aspx   Hier staan de voorspellingen van de populatie van alle landen geschat tot 2025)

 

Wat gebeurt er met onze banen en financiën?

Een aantal jaren geleden hebben Rutte en zijn kornuiten in Brussel, al 1400 miljard van ons pensioengeld afgeroomd, zonder dat veel mensen daar vanaf wisten.

Tevens zijn er al een flink aantal jaren schandalig hoge vaste lasten gerekend, schandalig hoge premies betaald en schandalig veel belasting geheven en dat zal allemaal bedoeld zijn geweest om dit gat op te vullen. Hier hebben ze namelijk al jaren naartoe bewogen.

Het feit dat de AEX nu naar beneden stort en er beduidend minder belastinggeld binnenkomt, zal ze ook allemaal een worst zijn, ze hebben jarenlang ons geld opgepot en toegewerkt naar dit moment.

Ik mag hopen dat we met ONS EIGEN GELD worden geholpen en uit de brand worden geholpen.  Ik verwacht dat wel. Als ik kijk naar hoe snel de regering 5 miljard uittrok voor de Horeca Branche, dan zal dat goed moeten komen.

Is een lockdown nodig?

Het antwoord is JA. Om onszelf te beschermen kunnen we het beste thuis zitten.

Een lockdown zal niet uitblijven. Ik voorspelde dat dit weekend al besloten zou worden dat de scholen dicht zouden gaan. Ik voorspel ook dat andere winkels snel zullen volgen. Ik hoop het uiteraard niet, maar het is wel het 'veiligst'.

 

We gaan een compleet andere tijd tegemoet.

We zitten nu in het midden van de storm. Je voelt je onrustig. Je hebt geen idee wat er gaat komen. Je kan je angstig voelen. Onveilig en verdrietig. Wat nu? What's next?

We gaan compleet andere manieren van omgaan met elkaar tegemoet.

Het financiële systeem wordt omver geworpen. De val van de dollar is in gang gezet. En wellicht zelfs de val van de Cabal. (Wat een zeer interessante, spannende en gave ontwikkeling op zich is).

Maar we gaan ook de komende tijd veel te maken krijgen met ziekte en dood. En dus met verlies. Verlies van dierbaren of van bekenden van onze dierbaren. En dat vraagt veel kracht en moed van ons. Uithoudingsvermogen.

Er zullen veel meer mensen wakker gaan worden. Omdat dit allemaal niet ontoevallig is, merk je nu al dat er een grote stroom mensen kritisch gaan nadenken over wat er allemaal gaat gebeuren. Over dat ze met een (verplicht) vaccin willen gaan komen. Over dat ze te laat maatregelen nemen m.b.t. het virus. Maar ook over alles wat wél en niet kan. Mensen denken na. En dat is nodig.

 

Focus op wat we wél hebben.

Het is belangrijk om ons te focussen op dat wat we allemaal wél hebben. Dat wat goed gaat. Niet op ziekte maar op gezondheid. Op de vrijheden die we nog hebben. Op de luxe. Op de veiligheid.

De komende tijd te focussen op wat je allemaal wél kan in deze tijd.

We mogen vertragen. Een stapje terug gaan doen. We hebben meer tijd voor onszelf. Tijd om lekker dat boek te lezen of die cursus te gaan volgen.

Spelletjes doen met onze kinderen, knutselen, bakken.

Genieten van elkaar en van onze dierbaren.

De banden te intensiveren met de mensen van wie je houdt. Als je elkaar niet fysiek kunt zien, ga beeldbellen. App elkaar. Laat weten hoeveel je voor elkaar betekent.

 

Einde kapitalisme.

Er wordt gezegd dat het einde ingaat van het kapitalisme. Een einde aan het grote graaien. Dat mensen berecht gaan worden en het geld eindelijk weer eerlijk verdeeld zal gaan worden.

Het zal tijd worden. Tijd dat het slavenbestaan eindigt. We zijn hier gekomen met een reden en tevens heeft iedereen de incarnatie gekozen waar hij/zij zich nu bevindt. Dat betekent dus dat alles goed is, perfect zoals het is, hoe het ook mag lopen. Met elk wezen, elke plant, elke boom, elk mens, heeft gekozen voor dit bestaan, hier, nu, op dit moment.

 

Hou je sterk en stay safe.

Er wordt gesproken van een end-game. Die endgame is niet tussen ons, de mensen. Maar tussen hogere machten. Wij strijden nu tegen een virus. Eigenlijk hoeven wij ons alleen maar gedeisd en veilig te houden. Onze mindset goed en positief te houden. Goede voeding tot ons nemen. Goede gedachten. Ons omringen met goede mensen. Vooral NIET angstig zijn. Het is logisch dat deze situatie je onrustig maakt en het is logisch dat je je zorgen maakt en dat je niet weet waar je aan toe bent.

Kimberley Kooijman hoopt dat ze met deze update wat meer inside information te hebben kunnen geven over het virus en over wat er gaande is achter de schermen.

 

Neem de maatregelen serieus, zegt ze.  

 

Better safe than sorry!

 

DANKJEWEL Kimberley Kooijman!  Bij het lezen van dit artikel wíst en vóelde ik dat dit de waarheid was. Het gevoel dat ik al die tijd bij me droeg van naar informatie reiken waar ik niet bij kon. Het gevoel dat ik wíst dat er iets gaande was waar we buiten worden gehouden. Inplaats dáárvan worden we bestookt met de angst voor het virus. Bestookt met updates elke dag weer. Hoeveel zieken, hoeveel doden. Waar is het einde...

Het einde van deze nachtmerrie begint bij jezelf. Níet door je te focussen op alle ellende, maar je te focussen op welke rijkdommen we wél bezitten. Liefde, genegenheid, saamhorigheid, vriendschap. We hebben te eten en te drinken. Een dak boven ons hoofd. We kunnen naar buiten. De zon schijnt gratis. We zien de rijkdom van de natuur. De bloesem en de blaadjes die zich zoals altijd weer laten zien.

Leef in licht en liefde.

Wees positief en optimistisch.

Eet en leef zo gezond mogelijk.

En bovenal, GENIET. Geniet van alle rijkdom die je wél hebt!

 

De énige manier om door deze crisis heen te komen. 

De énige manier om te kunnen leven in een wereld in harmonie.

De énige manier om te kunnen LEVEN.

 

Ik wens íedereen heel veel GEZONDHEID, POSITIVITEIT, OPTIMISME, LIEFDE en SAAMHORIGHEID toe, in deze periode van onzekerheid!

 

Heel veel liefs, Kitty.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.