VRIJHEID voor Lichaam en Geest

Gepubliceerd op 2 oktober 2021 om 17:36

https://www.instagram.com/tv/CUOxmCxDfy6/?utm_medium=copy_link

Richard de Leth op Instagram.

Op het moment van beluisteren van de video van Richard de Leth op Instagram, slaakte ik een hele diepe zucht. Nee, niet uit frustratie, ongeloof of verbazing, ik hoorde eindelijk eens iemand die nádenkt! En zéker ook velen onder ons... Jammergenoeg is dat een minderheid...

Nooit heb ik geloofd in de maatregelen die genomen werden en de restricties die we met z'n allen kregen opgelegd, met als gevolg dat velen onder ons, zijn of haar bedrijf  zag afglijden.

Ik hoor opmerkingen, als je aangeeft niet gevaccineerd te zijn en dat ook niet te willen:  Ach, daar moet je niet eens bij nadenken??

En dát is dus de tendens hoe het gros van de mensen er mee omgaat...  Niet nadenken, gooi die troep maar in mijn lichaam, want... dan kan ik tenminste uitgaan. Heel begrijpelijk als je jong bent.  En niet alleen als je jong bent.

Maar...  Is er van die grote groep dan níemand die zich afvraagt:  Raar, dat die derde prik ineens niet meer hoeft?  Geen toegevoegde waarde!  Wáárom zal dat zijn?  Omdat díegenen die gevaccineerd zijn nog stééds het virus kunnen oplopen!  Maar dan in mindere mate, wordt er gezegd...

Dus...  Ze lopen nog steeds hetzelfde risico als ik?  Nee...  Zíj zorgen voor het grootste risico!  Niet alleen om het zelf alsnóg te krijgen, maar ze kunnen míj ook besmetten!  Maar nee, natuurlijk is het risico voor hen groter, want zíj zijn degenen die er mee ingespoten zijn en dús een risico voor de níet gevaccineerden.

Waarom besluit een groep van 1.800.000 mensen zich níet te laten vaccineren?  En dáár komen we bij de kern van deze video:

Zij zijn bewúst van mening, dat als je je weerstand hoog houdt, de kans op besmetting nihil is.  Zo is het al eeuwen.  De één valt wél ten prooi aan een virus en de ander niet.  Waarom worden mensen ziek?  Omdat hun weerstand te laag is!

Natúúrlijk is er een grote groep mensen met een zwakke weerstand, zoals de chronisch zieken, denk aan darmziekten, diabetes enz. En laten we de ouderen niet vergeten.  Denk aan mensen met obesitas.  Waarom is juist déze categorie veelvuldig besmet?  Juist!  Omdat hun metabolisme niet op de juiste manier functioneert.  Wordt er gewoon simpelweg vergéten  dat ons metabolisme onze basis van leven is?

Wat zou er gebeuren, als iedereen zich daar bewust van zou worden?  Onze complete voedselindustrie zou danig gereduceerd worden, waardoor er minder verdiend zou worden!  Géén vette hap meer!  Geen kunstmatige suikers!  Geen emulgatoren, stabilisatoren, geleermiddelen of verdikkingsmiddelen meer.  Kortom géén kant en klare sauzen, soepen, synthetische vetten meer, maar fruit (waar al genoeg natuurlijke zoetstoffen in voorkomen), groenten, vis, kip, rijst, brood enz. enz.  Zorgen dat je genoeg vitaminen en mineralen binnenkrijgt. En natuurlijk is het niet erg om af en toe te snoepen, maar dan met mate.  Dát, met voldoende beweging, gezonde humor en een gezond slaappatroon, is dé manier om een goede weerstand op te bouwen, waarmee je jezelf wapent tegen aanvallen van virussen!  Dat moet toch een gezónder gevoel geven dan een vaccinatie, waar de gevolgen nog steeds heel onzeker van zijn. 

Recent werd er al vermeld, dat de hormoonhuishouding bij vrouwen in de war geschopt kan worden.  Het uitblijven van de menstruatie of juist gaan menstrueren  terwijl het de tijd daarvoor nog niet is.  Gaan er nog meer bijwerkingen komen?  Maar ach, werd gesteld  (en dat klinkt érg geruststellend zeg) :  De bijsluiter zal hierop worden aangepast...

Tja, en dan komen we bij het meest  heikele punt:  Géld!  Dát blijft de grote drijfveer!  Want stél dat er bijna geen mensen meer ziek worden?  Er veel minder zorg nodig is?  Dan komt er toch veel te weinig geld binnen?  Ook komt er te weinig geld binnen als niemand zich zou laten vaccineren...  

Ook het tonen van een QR-code voor toelating...

Laten we met z'n allen dan een embleem gaan dragen van welk ras we zijn, uit welk nest we komen of dat we de test doorstaan of we wel geschikt zijn om op deze aardbodem rond te lopen...

'Gezonde man loopt restaurant binnen voor een kop koffie.  Wordt aangehouden voor vertoon van QR-code.  Zegt de man: 'Moet ik nu gaan aantonen dat ik gezond ben?  Dat ik iedere dag sport?  Gezond eet?  Genoeg beweging, vrolijk van aard, geen relschopper, sociaal, levensgenieter...  terwijl de QR-code staat voor ziekte, ziek geweest, ingeënt, getest en over kan brengen op anderen?  Nee, dankjewel, deze waanzin doe ik niet aan mee!  Degene die er slechter op wordt ben je zélf, want je kunt níets aan mij verdienen.  Prettige dag verder!

Arme restauranthouder.  Ook híj wordt aan handen en voeten gebonden.  Vraagt hij niet om de code, dan is zijn restaurant met daarbij behorende verdiensten, een potentiële deurensluiter.

 

VRIJHEID is van groot belang in onze 'democratie', die mijn inziens al niet meer bestaat.  Het enige dat ons als belastingbetaler nog rest, is Bewegingsvrijheid en de Zeggenschap over éigen lichaam en geest.  Dat ook dát in het geding is, maakt ons niets meer dan slaven (sorry, discriminatie OEPS...)

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.